Szállítási és fizetési módok

Fizetési feltételek, módok

Vevő, megrendelő különböző fizetési módok közül választhat:

Személyes átvétel esetén helyszínen készpénzes fizetés.

Banki átutalás, előre utalás.

Utánvét – futárszolgálattal történő csomag kiszállítás esetén. Ebben az esetben a vevő a csomag ellenértéket a futárnak fizeti meg a csomag átvételekor. Utánvétes fizetési módnak plusz költsége van, mely minden esetben vevő költsége.

Csomagját kérheti munkaidőben a futárszolgálat munkatársaitól személyes átvétellel vagy csomag automatában való elhelyezésre.

Szállítási módok

Személyes átvétel – Ingyenes:

Lehetőség van személyes áruátvételre az SK KLUBOK Kft. telephelyén, irodájában, hétköznapokon 08.00 – 18.00 között melynek címe 4026, Debrecen, Darabos utca 19. Személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási költséget. Feliratozás nélküli termékek esetén raktárkészletünkről, azonnal kiszolgáljuk kedves vevőinket. Akár átvételkori fizetéssel.

Feliratozott termékek esetén e-mailben a rendelés visszaigazolásban szereplő időpontra készül el a termék. Az elkészültéről és az átvétel időpontjáról e-mail értesítjük a megrendelőt. Megrendeléskor kérjük megjelölni a személyes átvétel lehetőséget.

Házhoz szállítás, futárszolgálattal:

Magyarország és az Európai Unió területére a csomagok kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi. EU-n kívüli csomag szállítást az MPL.

A szállítási, díjak minden esetben külön tételként kerülnek feltüntetésre az árajánlatban és a számlán. A csomag szállítás díja 2 540 Ft + 27 % Áfa (bruttó 3 226 Ft). Utánvételes szállítás esetén + 500 Ft + 27 % Áfa (bruttó 635 Ft) összeg kerül pluszban felszámításra. 30 000 és 500 000 Ft összeg között az utánvételi díj 990 Ft + 27 % Áfa (bruttó 1 257 Ft). Csomag feladást követően a csomag számát e-mailben osztjuk meg a megrendelővel. Szállítás 1 – 2 munkanap. A csomag futárszolgálatnak történő átadása után felmerülő problémákért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal, mert arra már semmilyen további ráhatásunk nincs. A szállítást harmadik fél végzi.