Rendelés menete

A vásárló a weboldalon található termékek közül, egyes termékeket megrendelhet, azonnal megvásárolhat logózás, feliratozás szolgáltatás igénybevétele nélkül.

Az egyedi testre szabással (szöveg és/vagy logó felirattal) ellátott termékek megrendelésére, gyártására árajánlat kérése szükséges. Az ajánlatkérésekre 24 órán belül küldünk ajánlatot az egyedi igények alapján, ezért az ajánlatkérésnél kérjük a lehető legrészletesebben adja meg igényeit, írja le elképzeléseit. Feliratozott, testre szabott termék rendelésnél minden esetben grafikai látványtervet küldünk. A gyártás megkezdéséhez szükséges a grafikai látványterv és egyedi árajánlat írásban történő elfogadása. Ennek hiányában nem kezdjük meg a gyártást. Telefonon, szóban leadott ELFOGADOM, GYÁRTHATJÁK jelzéseket, nem áll módunkban elfogadni!

Az egyedi gyártású termékek esetén az árajánlatban szereplő és elfogadott összeg díjbekérő, proforma számla alapján előre utalása szükséges, Az összeg számlánkra való beérkezése után indítjuk a gyártást.

A rendelés során megadott számlázási címmel kerül kiállításra a számla, melyet elektronikus úton küldünk a megrendelésnél megadott e-mail címre és helyezünk el a csomagban is. Magán személyként történő vásárlás esetén Áfa-mentes számlát állítunk ki.

Érvényes EU-s adószámmal rendelkező jogi személy esetén 0%-s Áfa-val történik a számla kiállítása.